Sügisekuldne kõrvits

Julgen arvata, et sügisel ilmub pea iga pere köögikapile üks hunnitu kõrvits, millega keegi kohe midagi peale hakata ei oska. Esiotsa on tore teist, kui kujunduselementi, eemalt silmitseda. Peagi kerkib päevakorda vajadus tema reaalseks toiduks muutmine.
Ei hakka seekord teile  lähenevaid jõule nina alla hõõruma ja keelitama kõrvitsasalatit varuma. Kõrvitsast saab veel nii palju muud head ja paremat teha. Retsepte otsides süttisin ise pea igaühest neist: sibula-kõrvitsasalatist, kõrvitsatšatnist,  õuna-kõrvitsatordist jne. Täidetud kõrvitsaga suudaks vist pahviks lüüa iga sööja.

Röstitud feta ja kõrvitsa salat
Kõrvitsa-õunarisoto
Täidetud kõrvits
Praetud põdramaks kartuli- kõrvitsapüreega
Kõrvitsarisoto
Kõrvitsakotletid
Kõrvitsa-kartuligratään
Kõrvitsašnitsel tartar-kastme ja värske salatiga
Lahtine kõrvitsa-porrupirukas
Küpsetatud kõrvits
Mahlane kõrvitsa-apelsinikook
Kardemoni brüleekreem kõrvitsatšatniga
Ameeriklaste tänupühakook
Õuna-kõrvitsatort
Marineeritud kõrvits
Vale-apelsinimoos
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa