Sahver ootab hoidiseid

Kindlasti on igal perenaisel mõned kindlad retseptid, mille järgi valmivad igal sügisel pea kinnisilmi turvalise ja tuttava maitsega lemmikud. Ja ega need toorainedki väga vaheldu, ikka kurk ja tomat, sibul ja küüslauk...
Siiski -  kõigest sellest klassikast on võimalik välja võluda imepäraseid maitseid ja kooslusi. Appi tuleb võtta lihtsalt hulk ootamatuid maitseaineid ja panna nad punti mitte väga harjumuspäraste toorainetega. Nii saab talvine toidulaud hoopis põnevam, tervislikkusest rääkimata.
Et teie purgiread sahvris oleks värvilised ja vaheldusrikkad!

Tomati-õunaketšup
Adžika
Marineeritud küüslauguküüned
Hispaania sibulatšatni
Särtsakas sibulamoos
Sibulatšatni ingveriga
Paprika-baklažaanihoidis
Ploomi-tšillisalsa
Männiriisika-sibulahoidis
Marineeritud seened:
Männiriisikad
Kukeseened
Puravikud
Pihlaka-porgandi-õunamoos
Õunamarmelaad mündiga
Ingveri-õunamarmelaad
Õuna-astelpajukeedis
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa