Köögiviljad – mida erinevamad ja värvilisemad, seda parem

Soovituslik kolm portsjonit köögivilju päevas pole üldse palju. Supid, paja- ja vormiroad meeldivad kindlasti kogu perele. Köögivilju võib riivitud kujul pista nii salatite kui pirukate sisse. Kasutage ära kodumaiste juurikate sügisesed kõrghetked - nende kasulikkuses ei kahtle ju keegi!
Hiljuti meelitas kõlaritest kostev naisterahva hääl mind  Selveris kapsast ostma. Kui ma siiski endale kindlaks jäin ja laste rõõmuks hoopis pitsa komponente kärusse ladusin, küsis sama hääl varsti uuesti,  kas ma ikka panin kapsa korvi. Suu kiskus vägisi naerule. Andsin järele, võtsin kapsale lisaks veel kõrvitsat, porgandit ja karbi Merevaiku ning tegin järgmisel päeval köögiviljadest püreesuppi. Eriti lootusrikas ma polnud, aga õhtul koju tulles oli pott tühi.
Peedi-carpaccio
Porgandi-seesamiseemnesalat
Anni Arro peedipirukas  
Marineeritud peet Parmesani juustuga
Heeringavinegrett
Meie borš
Maitsev seeneseljanka
Ahjuköögiviljad chutney'ga 
Seene-ingveriwok
Lihtne pajaroog köögiviljadega
Köögiviljawok tofuga
Riisi-hakklihatäidisega paprikad
Poolikud paprikad bulguritäidisega
Lambaraguu
Ahjujuurikad
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa