Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sügis

Köögiviljad – mida erinevamad ja värvilisemad, seda parem

Sügis

Köögiviljad – mida erinevamad ja värvilisemad, seda parem

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Sandra Urvak
Soovituslik kolm portsjonit köögivilju päevas pole üldse palju. Supid, paja- ja vormiroad meeldivad kindlasti kogu perele. Köögivilju võib riivitud kujul pista nii salatite kui pirukate sisse. Kasutage ära kodumaiste juurikate sügisesed kõrghetked - nende kasulikkuses ei kahtle ju keegi!
Hiljuti meelitas kõlaritest kostev naisterahva hääl mind  Selveris kapsast ostma. Kui ma siiski endale kindlaks jäin ja laste rõõmuks hoopis pitsa komponente kärusse ladusin, küsis sama hääl varsti uuesti,  kas ma ikka panin kapsa korvi. Suu kiskus vägisi naerule. Andsin järele, võtsin kapsale lisaks veel kõrvitsat, porgandit ja karbi Merevaiku ning tegin järgmisel päeval köögiviljadest püreesuppi. Eriti lootusrikas ma polnud, aga õhtul koju tulles oli pott tühi.
Peedi-carpaccio
Porgandi-seesamiseemnesalat
Anni Arro peedipirukas  
Marineeritud peet Parmesani juustuga
Heeringavinegrett
Meie borš
Maitsev seeneseljanka
Ahjuköögiviljad chutney'ga 
Seene-ingveriwok
Lihtne pajaroog köögiviljadega
Köögiviljawok tofuga
Riisi-hakklihatäidisega paprikad
Poolikud paprikad bulguritäidisega
Lambaraguu
Ahjujuurikad

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke