Taas punab pihlapuu

Looduses on võimust võtmas värvid ja oma küpseid toone näitab ka pihlakas, mis inimesele sügisesel ajal hea sõber vitamiinide näol.
Pihlakatele lisab magusust ja vähendab mõrksust see, kui marjad panna enne kasutamist sügavkülm. Külm teeb pihlakatele vaid head, seega võib neid korjata ka peale öökülmade saabumist. 
Lihtne: pihlaka-õunakissell
Serveeri jäätise, mannapudru, vahukoore, kohupiima jms.
Tervislik: pihlakakeedis
Keedis on maitsvaks ja tervislikuks lisandiks näiteks ahjulihale, kuid sobib ka magustoitude juurde.
Eriline: pihlaka-riisipuder
Pudrule võid keetmise ajal lisada ka vanillikauna, mis lisab magusat nüanssi.
Allikas: ajakiri Naised
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa