Tomat ja paprika

Tomatitega on juba kord nii, et oma koduaia kasvuhoonest korjatult lõhnavad need kõige apetiitsemalt ja maitsevad kõige mehusemalt. Hea tomat on parjalt pehme, aga veidi prink ja õhukese koorega. Suure viiluna võileival maitseb lihatomat jumalikult – on mida hammustada. Mahlased ja hapu-magusad kirsstomatid vupsavad tavaliselt kõik salatisse. Maitsetihedatest ploomtomatitest saab aga keeta head rooga või neid ahjus küüslaugu ja ürtidega lihtsalt lihakõrvaseks üleküpsetada. Kui tomatiisu täis, jääb viimane osa saagist seega purki panemiseks. Et tomat vajab nii mõneski roas veidi lisaks paprikast vunki, siis sai lisatud ka paar üdini paprikast retsepti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa