Roogi värskest kapsast

Autor: Angelica Udeküll
Kauaoodatud selle suve värske kapsas on kohal. Nii mahlane ja krõmps, et söö või niisama. Kõht saab aga eriti täis, kui kapsale veidi head-paremat juurde lisada.
Angelica Udekülli soovitus: kui kasutad retsepte, kus hakitud kapsa kogus on märgitud liitritega, siis võid arvestada, et ühte liitrisse mahub umbes 200 g hakitud kapsast.


RETSEPTID
Lihtne kapsa-hakklihahautis
Maitsestamisel kasuta julgelt oma fantaasiat – kõiksugu värsked ürdid (nt estragon, salvei, piparrohi) sobivad hästi kapsahautise hulka. Samuti võid lisada sinepiseemneid.
Tervislik kapsa-lambalihahautis
Kellele lambaliha ei maitse, võib hautisesse lisada ka sealiha. Arvesta, et lambaliha ise on päris rammus, samas on ta kergesti seeditav ja väikestes kogustes aitab omastada kasulikke toitaineid.
Kapsahautis sinihallitusjuustuga
Juustuga kapsahautis on päris rammus. Varu endale kindlasti päts kvaliteetset saia kõrvale, mida hautise kõrvale ampsata. Ahjusoe ciabatta sobib selleks kohe kindlasti!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Endel 13.juuli 2014 13:42
Kahju,et puudub retsept, kuhu värskekapsasupile on lisatud tangu ?
1