Eestimaa annid

Autor: Raili Mikk
Pidu Eestimaa aedades ja metsades jätkub. Ja loomulikult turul, nende jaoks, kel oma aialapp puudub.
Kõikvõimalikele köögiviljadele, ürtidele ja marjadele on lisandunud tikrid, mida tasub lisaks muidu söömisele ka talveks purki pista. Tomatitest, mida aina juurde küpseb, saab sahvrisse põnevaid hoidiseid kokku segada. Mahlased ja hapukad kirsid on valmis uuteks magusateks katsetusteks. Kukeseentele lisaks on metsa ilmunud puravikud. Avastage ja katsetage!

Maitsev seeneseljanka
Soupe glacée - külmsupp
Porgandi-cappuccino
Hõrk köögivilja-juustusalat
Salat röstitud köögiviljast
Paprika ja suvikõrvitsa mousse
Seene-sibulatäidisega suvikõrvitsad
Seene-vormiroog
Porgandipirukas roheliste hernestega
Paprika-baklažaanihoidis
Letšo
Tomatid basiilikuga
Suvine marjasalat
Tikri-piparmündikeedis
Marineeritud tikrid
Marjad purutainas
Punasesõstra-beseekook
Kirsitornaado
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa