Säilita suviseid maitseid!

Autor: Raili Mikk
Hoidistamine ei tähenda ilmtingimata palavas köögis tundidepikkust higistamist, keetmist ja aurutamist. Väiksest hakkimisest ja viilutamisest muidugi pääsu pole, aga on nii palju põnevaid tooraineid ja täiesti uskumatuid kooslusi, et lihtsalt võimatu on ükskõikseks jääda ning ise mitte katsetada.
Mida pakuksid ootamatule külalisele? Loomulikult mõnd endatehtud salatit või muud segu, mis suvel purki pistetud ja kohe kapist võtta. Omatehtud sõstraliköör pole ka paha mõte või marineeritud küüslauguküüned mõne muu napsu juurde. Mis muud kui korvid kätte ja aeda või turule!

Endatehtud boršipõhi
Tomati-sibula-aedoasalat
Punase tomati marmelaad
Punase sibula moos
Kabatšokihoidis
Ungari paprika-sibulasalat
Maitsev sügissalat
Supiroheline
Aadami aedoasalat
Küüslauguküüned mee ja balsamiveiniäädika marinaadis
Kokteilimarjad
Pihlakamahl
Ploomi-rummikeedis
Punase sõstra liköör rummiga
Karusmarjaliköör
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa