Tosin õllerooga

Õlu on hea maitseaine ja sobib paljude roogade sisse. Levinumad on õllehautised, aga tehakse ka õllemarinaadi, õllesuppi, isegi magustoite.
Lihtsamad road tehakse heleda õllega, rõskel ja külmal ajal pole aga tumeda õlle tummisele maitsele vastast. Et õlle maitse kaotsi ei läheks, peaks olema mõõdukas maitseainetega, samuti pole hea seda kaua keeta. Rooli istumist pole põhjust peljata, tänu kuumaga töötlemisele lendub alkohol toidust kiiresti.

Norra õllesupp 
Õlles küpsetatud seakoot
Tuline hakklihapada
Tume õllepada kartulipüreega
Prantsuse õllemarinaad
Jahimehe pajapraad
Evelin Pange veiseliha õllega

Õllega marineeritud praad
Sealiha õllekastmes

Panniroog põdraliha ja seentega
Metsamehepihvid
Ahjupraad õlle, õunte ja sibulaga
Kui toiduvalmistamisel on kasutatud õlut, siis pakutakse selle roa kõrvale sama õlut, mida sisaldab toit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa