Vürtsidega veri käima!

Mis passiks kõige paremini toidulauale eestimaise aastalõpu niiskes, tuulises ja viirusterohkes kliimas? Loomulikult soojad ja vürtsised supid ning hautised.
Kui soojal suvel ihkame jahutavaid toite, siis talvel peaksime rohkem tähelepanu pöörama ergutavatele ja toitvatele roogadele. Terav maitse ajab meist välja haigusliku energia ehk  külma ja tuule. Teadlased kinnitavad, et vürtsikas toit kiirendab ainevahetust. See  aitab omakorda kaloreid põletada ja saledat joont hoida.  Aga lähtugem igaüks enda isiklikust maitsemeelest ja organismi valmidusest. Alustame tšillikoguste lisamisega tasa ja targu.

Maroko kalasupp rannakarpidega
Vürtsikas hakklihasupp  
Ingverimaitseline kana-kookosesupp  
Vürtsikas tomatisupp  
Lihtne Tom Kha supp kuningservikutega
Autentne Thom Kha Kai supp
Teravad sibulapallid
Tšilli portobelloga
Vürtsikas nuudliroog
Terav hakklihahautis  
Vürtsine kalaroog  
Tuline hakklihapada  
Vürtsikas seene-hakklihapada  
Mehhiko loomalihahautis  
Terav oavorm
Kanafilee punase karriga
Punase karri wok
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa