Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Vorst kiirelt ja maitsvalt

Vorst kiirelt ja maitsvalt
Küllap igaüks teab, et naturaalne liha on kõige maitsvam ja ka tervisele kasulikum. Ja et mõnikord on vorstis üsnagi kasinalt liha ja palju osavalt maskeeritud rasva.  Aga sellele vaatamata oleme me sunnitud – kes tihemini, kes harvemini –…


(25.03.2005)

Kohupiimakoogid ja -tordid

Kohupiimakoogid ja -tordid
Miks kohupiim üldse kuulub õigeusklike lihavõttepühade juurde, sellest saab iga huviline lugeda foorumi toiduvalmistamise teemast pealkirja alt "Kevadpühad köögipoolelt vaadatuna". 


(09.03.2005)

Kirju kevad

Kirju kevad
Koos kevadega tulevad ka pühad, mida on olnud kombeks tähistada kirjude munade ja rikkaliku pühadelauaga. Tava jätkub, ainult et laualepandav muutub aasta-aastalt kergemaks ning serveerimisviisidki näitavad uue sajandi märke.


(08.03.2005)

Talv on parim kultuurseene aeg

Talv on parim kultuurseene aeg
On tore, et seenerõõmude nautimine ei sõltu enam ei ilmataadi tujudest ega isegi mitte aastaaegadest! Kodumaised seenekasvatajad on teinud austerservikud ja shampinjonid meile aastaringselt kättesaadavaks, hoogu hakkab sisse saama ka Aasias…


(28.01.2005)

Traditsioonilised hapukurgid

Traditsioonilised hapukurgid
Pole vist uudis, et üks õige hapukurk (mitte segi ajada poes müüdava soolakurgiga!) ületab oma maitselt ükskõik millise oma marineeritud suguvenna.


(29.12.2004)

Rumtopf

Rumtopf
Aeg, mil esimesed kodumaised maasikad valmima hakkavad on õige aeg alustada rumtopf'i valmistamisega. Alustamine ongi muide ainuõige sõna, sest tegutsemine võib väikeste vaheaegadega kesta kuni sügiseni, täielikult valmis saab rummipott aga…


(29.12.2004)

123333435363738