Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külma ja magusat koduköögist - sorbett, šerbett, granita ja parfee

Külma ja magusat koduköögist - sorbett, šerbett, granita ja parfee
Jäätis oli, on ja jääb üheks armastutamaks magustoiduks.


(01.11.2004)

Moosi asemel - marjade külmutamine

Moosi asemel - marjade külmutamine
Traditsiooniline moosikeetmise aeg on jälle kätte jõudmas, aga varasemate aegadega võrreldes tulvab koduköökide akendest moosikeetmise aroome iga aastaga ikka harvemini ja harvemini. 


(01.11.2004)

Kevad toob vaheldust toidulauale

Kevad toob vaheldust toidulauale
Päikesepoolses tuulevaikses aianurgakeses või metsaveerel tärkab esimene söödav looduslik roheline sageli juba aprillis. Noored elujõulised taimed mitte ainult pakuvad vaheldust toidusedelisse, vaid ka puhastavad tõhusalt organismi ning täi…


(01.11.2004)

Täidan, täidan liha...

Täidan, täidan liha...
Oh inimesi ja nende tahtmisi! #pilt7v#Ei kõlba neile lihtsalt pannile või ahju pandud liha, vaid sellega peab veel mängima ja vaeva nägema. Õigupoolest pole vaevanägemine kuigi suur, eriti kui väikese rullimise-pakkimise-täitmisega saab ise…


(08.10.2004)

Liha, mis maitseb metsa moodi

Liha, mis maitseb metsa moodi
Aeg muudab piltaljusid arusaamu, nende hulgas ka suhtumist metsloomalihasse ja selle maitsesse. Kunagi nähti palju vaeva, et peita ulukile omast maitset ja lõhna, leotades liha päevade viisi teravhapus marinaadis või piimas. Ka peeti uluklo…


(08.10.2004)

Suvise tee kutse

Suvise tee kutse
Kenal suvepäeval võib tekkida tahtmine pakkida pere autosse ja sõita sinna, kuhu tee viib. Piisab, kui teha eelmisel päeval mõned asjakohased ettevalmistused, ning teekond võib alata. Toidukotti sobivad suupisted, mis maitsevad ka jahtunult…


(06.07.2004)

123323334353637