Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Kevadestaar rabarber

Kevadestaar rabarber
Varakevadel ilmuvad aiamullast otsekui imeväel õrnad mahlased varred, mille otsa tekivad erkrohelised käharad lehetutid. Just siis on õige aeg esimest aiasaaki nautida, sest rabarberi tähetund on lühike. Sügisepoole hakkab puhmas küll jälle…


(04.05.2005)

Täna ilma tordita

Täna ilma tordita
Oi kui sageli peab kostitaja laualt ära kandma peaaegu terveks jäänud uhke tordi või kahetsusega vaatama taldrikutele nukrutsema jäetud kopsakaid koogiviile.Milline järelroog suudaks hõrgutistest küllastunud sööjates tekitada uut huvi ja is…


(04.05.2005)

Maikuu magusad koogid ja tordid

Maikuu magusad koogid ja tordid
Maikuu on aasta kaheteistkümnest kuust üks oodatumaid ning on saanud rahvasuust üsna romatilisi nimesid nagu õiekuu, toomekuu ja lehekuu. Meie talvistes ootustes-lootustes on see kuu ikka päikeseline, malbe ja mahe.


(30.04.2005)

Peaosas on pasta

Peaosas on pasta
Toredad torud, spiraalid, liblikad, tähekesed, lintnuudlipesad, inglijuuksed ja teokarbid. Kõik need vigurid maitsevad õigesti valmistades uskumatult mõnusalt. Just sellepärast ei maksa õiget kõvanisupastat kasutada pelgalt kartuli aseainen…


(05.04.2005)

Vorst kiirelt ja maitsvalt

Vorst kiirelt ja maitsvalt
Küllap igaüks teab, et naturaalne liha on kõige maitsvam ja ka tervisele kasulikum. Ja et mõnikord on vorstis üsnagi kasinalt liha ja palju osavalt maskeeritud rasva.  Aga sellele vaatamata oleme me sunnitud – kes tihemini, kes harvemini –…


(25.03.2005)

Kohupiimakoogid ja -tordid

Kohupiimakoogid ja -tordid
Miks kohupiim üldse kuulub õigeusklike lihavõttepühade juurde, sellest saab iga huviline lugeda foorumi toiduvalmistamise teemast pealkirja alt "Kevadpühad köögipoolelt vaadatuna". 


(09.03.2005)

123363738394041