Uudiskiri
Vanemad
Moekas broiler
Mõnusa ja mahlase broileriroa saamiseks ei pea liha uputama rasvase koorekastme lainetesse. Ajaga kaasaskäiv kodukokk valib broileri juurde hoopiski värsked, külmutatud või konserveeritud puu- ja köögiviljad, põnevad maitsekastmed ja idamai…
(04.02.2004)
Uusaastaöö sädelev pidulaud
Müstilised tunnid, mil järjekordne aasta libiseb möödanikku, kätkevad endas rohkesti rõõmu ja tulevikulootusi. Selle eripärase öö tähtsust rõhutab tavapärasest heldemalt ja edevamalt ehitud pidulaud, mille sädelus annab ka kõige tavapärasem…
(09.12.2003)
Kartulist saab kõike
Mõnus maaubin pakub otsatult võimalusi. Kartulisalatit pole vist vaja meelde tuletada, küll aga ühepajatoite ja vormiroogi, mida võiks sagedamini elavdada näiteks spinati ja tomati abil. Uskumatult hõlpsasti saab kartulist ahjusuupisteid…
(08.09.2003)
Kevadpühade õnnestav kergus
Kes paastu pole pidanud, sel pole põhjust tähistada kevadpühi raskete ja rammusate roogadega. Nii võivadki pühadelauda ehtida kerged mahlased salatid, värvikas püreesupp ja õrnõhulised petupashad, nende sekka ka mõni lahe liharoog.
(06.04.2003)
Köögiviljade kuldaeg
Suve lõpp hellitab meid kodumaiste viljade küllusega, mida peaks nautima täiel mõõdul nii argipäeval kui pidulauas.
(05.08.2002)