Uudiskiri Instagram Facebook
 

Vanemad

Suvine kergus

Suvine kergus
Nappi suveaega ei maksa köögis konutamisele kulutada. Kogu kokku tõhus retseptiarsenal vähest vaeva nõudvatest roogadest, millega kostitada häid sõpru ja iseennastki.


(29.05.2017)

Lapsed salatile!

Lapsed salatile!
Kui ma ise oleksin toit, siis kindlasti salat. Värske ja värviline, täis ootamatuid kombinatsioone, meeliülendavat maitsebuketti, rohkelt silmailu ja parajat segadust taldrikul. Midagi soolast, midagi magusat, midagi sooja, midagi külma, er…


(29.05.2017)

Saluut salatile

Saluut salatile
Armastan salatit! Värske ja värviline, ootamatud kombinatsioonid ja paras segadus taldrikul. Midagi soolast, midagi magusat, midagi sooja, midagi külma, head rasva ja erinevaid maitseid, krõmpsuvaid seemneid ja pähkleid.


(15.05.2017)

Magusad ahvatlused

Magusad ahvatlused
Jah, magusat ma armastan! Aga kuna minu kodukoha, Adami talu läheduses Lahemaal pole ühtki kohvikut ega poodi, tuleb see kõik ise luua-teha. Vot see on põnev, muudkui uusi retsepte ja maitseid proovida!


(08.05.2017)

Tervis toidust

Tervis toidust
Tihti tundub, et toit saab olla kas maitsev VÕI tervislik ning harva kohtuvad need kaks omadust ühel taldrikul. Toitumisnõustaja Erik Orgul on aga varuks nippe ja retsepte, mis ka kiirel ajal kehale head teevad ning süümepiinadel tekkida ei…


(01.05.2017)

Taimetoidud – üllatustega

Taimetoidud – üllatustega
Just nüüd on hea süüa taimseid roogi, et aidata kehal puhtamaks ja kergemaks saada. Kui peres keegi päris lihata toime ei tule, küpseta-prae lisaks ka tükike liha või kala. Ja ära unusta kaunvilju, mis on täis vitamiine, mineraalaineid, ant…


(24.04.2017)

Taimetoidud – üllatustega

Taimetoidud – üllatustega
Just nüüd on hea süüa taimseid roogi, et aidata kehal puhtamaks ja kergemaks saada. Kui peres keegi päris lihata toime ei tule, küpseta-prae lisaks ka tükike liha või kala. Ja ära unusta kaunvilju, mis on täis vitamiine, mineraalaineid, ant…


(06.03.2017)

Salatist söönuks

Salatist söönuks
Krõmpsuvad salatilehed ja vikerkaarevärvides köögiviljad trügivad kevade hakul aina rohkem toidulauale. Korraliku eine jaoks pole palju rohkem vajagi – ka salatist saab kõhu täis ja pealekauba veel turgutava vitamiininoosi!


(27.02.2017)

Värskust, värvi ja vitamiine

Värskust, värvi ja vitamiine
Tsitrusviljad toovad põhjamaa talve särtsu ja erksust. Toidublogija ja kokaraamatute autor Mari-Liis Ilover soovitab kasutada tsitruseid nii salatites, suppides, toekamates roogades kui ka magustoitudes. Just praegu on tsitrusviljad parimas…


(20.02.2017)

Talvisele peolauale, kui sõbrad tulevad külla

Talvisele peolauale, kui sõbrad tulevad külla
Veebruar on oma tähtpäevadega üks tore talvekuu. Saab lasta vastlaliugu ja süüa hernesuppi, tähistada sõbrapäeva ja istuda vabariigi aastapäeval pidulikult kaetud laua taga.


(13.02.2017)

Eesti oma supertoidud

Eesti oma supertoidud
Eesti Vabariigi sünnipäevakuul on asjakohane rohkem tähele panna kohalikku toorainet ja kodust kööki. Meie oma looduses ja aedades kasvavad viljad on toiteväärtuselt ja kasulikkuselt samaväärsed välismaistega, võibolla isegi suurema väega.


(06.02.2017)

Külma ilma toidud

Külma ilma toidud
Johtuvalt meie pere emakese tööst (toidustiilisättimine ajakirjades, reklaamides ja teles) laveerivad 13aastased kaksikud Marco ja Robin jõuluajal jaanipäevaste ning jaanipäeval hoopis talviste hõrgutiste vahel.


(30.01.2017)

123456363738