Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kuidas paastuda nii, et kõht oleks täis? Nutikad  paasturoad

Kuidas paastuda nii, et kõht oleks täis? Nutikad paasturoad
Paastu saab pidada mitmel moel. Enamasti jäetakse menüüst välja liha, nisu, suhkur ja osad piimatooted.  Paastuda saab ka vaimselt, mõned loobuvad sotsiaalmeediast või telerist. Teised jätavad hommiku…


(12.03.2018)

Trennijärgsed smuutid

Trennijärgsed smuutid
Füüsilise pingutuse järel vajab organism kvaliteetset kütust, et taastada trennis kaotatu. Smuuti on selleks täiuslik: seda on lihtne kokku suristada ja hõlbus seedida, toitained jõuavad kiiresti kehasse. Naudi smuutit 30–60 minutit pärast…


(05.03.2018)

Mida sööb Eesti pere Šotimaal? Vaata retsepte!

Mida sööb Eesti pere Šotimaal? Vaata retsepte!
Tänavu veebruaris tähistas Eesti Vabariik oma 100. sünnipäeva ja seetõttu on meie seekordne retseptijagaja eestlanna. Dianne Ferry on Pärnus sündinud-kasvanud, ent oma pere ja kodu loonud Šotimaa pealinnas Edinburghis. Dianne suvitab koos…


(26.02.2018)

Palju õnne, armas Eesti! Vali oma peolaua ideed siit!

Palju õnne, armas Eesti! Vali oma peolaua ideed siit!
Maitsemeel ei ole otseselt pärandatav, traditsioonid aga küll. Tänane toiduriiul on vahvalt kirju nagu köstri peenar ja enne suurt sünnipäeva poeb hinge aina võimsam veendumus sellest, kuidas bataadid…


(21.02.2018)

Eesti toidu aeg

Eesti toidu aeg
Lihtsad selged maitsed on üha enam hinnas. Selle aluseks on hea puhas tooraine, mis kasvanud ja küpsenud siinsamas. Just Eesti sünnipäevakuul võiks au sees olla ehedast kodumaisest toorainest valmistatud road.


(19.02.2018)

Eesti moodi kalamenüü

Eesti moodi kalamenüü
Räim ja heeringas on aastaringselt kättesaadavad kalad, millest on alati hea maitsvaid kalaroogi valmistada. Nii suppe, salateid kui ka lihtsaid, aga maitsvaid vormiroogi. Nii argi- kui pidupäevaks! Džinnimarinaadis räimed on ehteks igal pe…


(12.02.2018)

123678414243