Uudiskiri Instagram Facebook
 
Luba roosa oma klaasi

Luba roosa oma klaasi
Roosa vein on juba päris kaua eksisteerinud, paraku puudub ajalooline dateering, millal seda ametlikult rosé-sildi all müüma hakati. Eestis on roosa vein jäänud vaatamata kaunis korralikule valikule ikkagi võõraks.

Kisub roheliseks

Kisub roheliseks
Kevad on jõudnud õuele ning loodus virgub. Viinapuujuured on soojenevas mullas üles ärganud ning -väädid ajavad võrseid. Rohelisus vallutab nii meie ümbruse kui ka dikteerib veinivalikut.

Rasvane suutäis

Rasvane suutäis
Klassikaline toit on alati olnud rasvarikas. Prantsuse köök ei saa hakkama ilma võita, Vahemere ääres ei tulda toime ilma oliiviõlita ja meie esivanemad ei kujutanud elu ette ilma searasvata. Tänapäevase inimese jaoks on see hirmutav. Prr!

Punaveinide suur sisu

Punaveinide suur sisu
Käsi haarab talvel veiniriiulilt pigem tummisemate veinide järele, selliste, mille värvus on tumepunane, keha kogukas, alkoholisisaldus suurem ning aroomid keskmisest kõvasti intensiivsemad.

Seksistlikult mõru

Seksistlikult mõru
Miks on nii, et mehed teevad näo, nagu naudiksid nad selliseid maitseid, mis naiste jaoks on väljakannatamatud või vastikud? Kas meestel on erinev maitsemeel, on nad masohhistid või ei taha silmanähtavalt alla…

Titaanide heitlus: klassikalised kultusveinid versus Vana Maailma uued ikoonid

Titaanide heitlus: klassikalised kultusveinid versus Vana Maailma uued ikoonid
Suhtumine siniverelistesse veinidesse on viimasel ajal tublisti muutunud. Prestiižse veini väärtus pole enam kinni pelgalt mõisa kultuslikult kuulsas nimes.

123456789