Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihtsad veinitõed

Lihtsad veinitõed
Uues rubriigis mõtiskleb Arne Pajula veiniteemadel. Avaloos rändab ta maitsemeeltesse ja uurib, miks ikkagi ühe Chardonnayga sobib rohkem lõhet süüa ja teisega peaks hoopis karrikastmes kana võtma.

Ihaldusväärne šampanja

Ihaldusväärne šampanja
Temperamentsele šampanjale on võimalik üles ehitada kogu pidulik õhtusöök.

VIDEO: Kuidas valida veini restoranis?

VIDEO: Kuidas valida veini restoranis?
Me kõik teame, et õigesti valitud vein annab toidule viimase maitselihvi. Kuidas orienteeruda restorani veinikaartides ja leida üles see parim? Nõu annab restorani Dominic sommeljee Aron Rahu.

Toidule loodud šampanja

Toidule loodud šampanja
"Paljud šampanjad on head toiduga, kuid vaid üks - Besserat de Bellefon Cuvée des Moines - on selleks spetsiaalselt loodud." Nii on öelnud Cedric Thiébault, Besserat de Bellefon šampanjamaja veinimeister.  Seeg…

Kui vein on olemas enne rooga

Kui vein on olemas enne rooga
Vahel on nii, et mitte kuidagi pole tahtmist loobuda oma lemmikveinist. Aga toidu suhtes on meel leplikum.

Maitsed omavahel

Maitsed omavahel
Roa põhimaitsed määravad veini valides ära selle stiili. Kui veini ei saa pudelis enam kuidagi muuta, siis hea sulandumise nimel võib rooga vahel mõjutada küll.

1