Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Lihtsad veinitõed
Uues rubriigis mõtiskleb Arne Pajula veiniteemadel. Avaloos rändab ta maitsemeeltesse ja uurib, miks ikkagi ühe Chardonnayga sobib rohkem lõhet süüa ja teisega peaks hoopis karrikastmes kana võtma.
Ihaldusväärne šampanja
Temperamentsele šampanjale on võimalik üles ehitada kogu pidulik õhtusöök.
VIDEO: Kuidas valida veini restoranis?
Me kõik teame, et õigesti valitud vein annab toidule viimase maitselihvi. Kuidas orienteeruda restorani veinikaartides ja leida üles see parim? Nõu annab restorani Dominic sommeljee Aron Rahu.
Toidule loodud šampanja
"Paljud šampanjad on head toiduga, kuid vaid üks - Besserat de Bellefon Cuvée des Moines - on selleks spetsiaalselt loodud." Nii on öelnud Cedric Thiébault, Besserat de Bellefon šampanjamaja veinimeister. Seeg…
Kui vein on olemas enne rooga
Vahel on nii, et mitte kuidagi pole tahtmist loobuda oma lemmikveinist. Aga toidu suhtes on meel leplikum.
Maitsed omavahel
Roa põhimaitsed määravad veini valides ära selle stiili. Kui veini ei saa pudelis enam kuidagi muuta, siis hea sulandumise nimel võib rooga vahel mõjutada küll.
Vanemad
Kui roog on olemas enne veini
Vahel on nii, et külaskäiguroad on ammuilma kokku lepitud, aga veini suhtes jäetakse nii-öelda otsad lahti. Allpool mõned vihjed.
(23.05.2011)
Kuidas valida lambaprae kõrvale veini
Heas taises talle- või lambalihast roas ei muuda veinivalikut keerukaks mitte kasukane maitse, vaid hoopis moekad toorlisandid aedviljadest.
(14.04.2008)
Kuidas sobitada juustu ja veini
Veini ja juust on seltskonnas üks klassikalisemaid kooslusi. Kuidas aga juustu ja veini kokku sobitata?
(01.04.2008)
Supp ja vein?
Supp on üks neist vähestest roogadest, millega veini koos pakkuda on keerukas ettevõtmine.
(07.02.2008)
1