Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
VAATA VIDEOT: Kuidas valida veinile klaasi?
Kas oled saanud maitsta ühte ja sama veini erineva suuruse või kujuga klaasidest? Ühes tundub vein aromaatne ja lopskas, teises klaasis aga justkui polekski veinil mingit aroomi. Millest see tuleneb? Restoran Dominic sommeljee Aron Rahu annab häid nippe veiniklaaside valikuks.
Veini serveerimistemperatuurist
Enamasti leidub veinipudelite tagumistel etikettidel peale muu info ka soovitatav serveerimistemperatuur. See ütleb üsna täpselt, millal avanevad veinis selle parimad omadused.
Kuidas korraldada veinimaitsmist
Seltskonniti veini degusteerida on odavam ja huvitav. Eriti kui olete omale mõne asjatundliku professionaali appi palunud.
Veini dekanteerimine - miks ja millal
On veine, mille võib dekanteerimisega ära rikkuda. Ja on veine, mis ilma ümbervalamise ja õhutamiseta jäävad tuimaks ja elutuks. Millal millist võtet appi võtta?
Draama veini ja klaasi vahel
Veiniklaaside valik sõltub eelkõige sellest, kui tõsiselt suhtub veinijooja veini ja selle serveerimisse. Klaaside valik on rikkalik nii sisult, vormilt kui ka hinnalt.
Kuidas veini jahedana hoida
Suvisel ajal käivad palavus ja janu käsikäes. Karge vein on alati siis heaks janukustutajaks. Soojal ajal aga, eriti kui viibitakse õues, soojeneb vein kiiresti.
Vanemad
Veinisõbra tarkuseterad
Dekanteerimiseks nimetatakse veini hoolikat ümbervalamist pudelist laiapõhjalisse klaasanumass…
(01.11.2004)
1