Uudiskiri Instagram Facebook
 
VAATA VIDEOT: Täidetud haug Mehikoorma moodi

VAATA VIDEOT: Täidetud haug Mehikoorma moodi
Oluline on astuda rutiinist välja ja näha ning luua ka ise ime enda ümber. Maria Aleksandrovna asus tutvuma piiriäärsete maitsetega ja viib meid Peipsi äärde vaatama, kuidas valmib Mehikoormas traditsiooniline haug.


(27.01.2016)

Väärt toit: Eesti oma talukartul

Väärt toit: Eesti oma talukartul
Kui rahakott pärast pikki pühi hõre, maitseb omamaine kartul ka väga hea. Eriti kui seda väheke põnevamal moel valmistada. Väike kotlet või pikkpoiss kõrvale ja maitsev kõhutäis on garanteeritud!


(18.01.2016)

Kuidas teha jänest?

Kuidas teha jänest?
Teeme toite jänesest. On ju see liha meil alakasutatud, olgu põhjuseks siis keeruline kättesaadavus või teadmatus, mida jäneselihaga peale hakata. Kui kätte satub terve jänes, siis jätkub toitu kohe mitme roa jagu. Kõikides retseptides saad…


(04.01.2016)

Pühadekapsas võtab uusi vorme

Pühadekapsas võtab uusi vorme
Hapukapsast võib teha mitmel moel, ja nagu paljude teiste jõuluaja toitudega, on ka hapukapsa valmistamiseks igal perel sageli omad nipid. Vürtsitamaks valikut veelgi, lisasime meie hapukapsale sel korral tavapärasest põnevamaid maitsed. 


(21.12.2015)

Kõrvits kui dessertvili

Kõrvits kui dessertvili
Kõrvits on nii suur köögivili, et kord lahti lõigatuna jagub seda söögiks kohe mitu päeva. Õnneks sobib mõnusa magusa mekiga kõrvits ühtmoodi hästi nii soolasteks roogadeks kui ka dessertideks. Nii pakume meiegi sel korral klassikalise supi…


(07.12.2015)

Gluteenivaba kinoa

Gluteenivaba kinoa
Kinoa ehk Tšiili hanemalts on suure toiteväärtusega teravili. Inkade jaoks oli see püha taim, mida nimetati seemnete emaks. Jõudu ja vastupidavust andvate omaduste tõttu kutsuti kinoad ka asteekide kullaks.


(09.11.2015)

123456252627