Nigella ekspress: tööpäeva imed

Nigella Lawson jagab nippe, kuidas argipäeval vähese ajakuluga külalisi võõrustada. Kes julgeb veel öelda, et jäägu see ainult nädalavahetuse rõõmuks?
Kas oled söögi tegemiseks liiga väsinud? Kas sul ei ole aega külalisi vastu võtta? Ära ütle enam kunagi ära argipäevasest võõrustamisest, sest Nigellal on lahendus olemas. Igapäevastest koosviibimistest kuni säravate õhtusöökideni - „Tööpäeva imed" pakub kiiresti ja hõlpsalt valmivat toitu, mida iseloomustab parim maitse vähima pingutusega.
Argiseks õhtusöögiks valmistab Nigella välgukiirusel krabi-avokaadosalati särtsaka jaapanipärase kastmega. See roog on elegantne, kõhtutäitev ja valmib vaid mõne minutiga.
Õhtusöögiks valmib ka hingekosutav coq au riesling, klassikaline pajaroog, mis saab valmis kiiremini kui kunagi varem.
Kõige lõpuks ootab meid kiiresti kokku pandud imeline piduroog. Nigella kostitab oma külalisi mitmekäigulise õhtusöögiga, mille jõuab ka pärast tööpäeva valmis teha. Pärast eelrooga ootab meid särisev praeliha sidruni ja tüümianiga ja magustoiduks pakub Nigella imeliselt õhulist Etoni segadikku (Eton mess), mis valmib nii kiiresti ja vaevata, et külalised ei saa arugi, et perenaine vahepeal ära käis.
Etoni segadik (Eton mess) ehk maasikad vahukoore ja beseeküpsistega
Praelõik sidruni ja tüümianiga
Krabi-avokaadosalat jaapanipärase kastmega
Coq au riesling
"Nigella ekspress" on  eetris pühapäeviti Kanal11-s.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa