Uudiskiri Instagram Facebook
 
Roheline peenral ja laual

Roheline peenral ja laual
Kevadel ja varasuvel on peenrad-aasad täis värskelt tärganud rohelist, pakkudes vitamiinisüsti talvest väsinud olemisele. Lahtised pirukad ja kerged salatid on mõnusad kaaslased päikselisele laupäevalõunale koduaias või piknikul. 

Teeme ise limoncello't

Teeme ise limoncello't
Kuulus Lõuna-Itaalia päritolu liköör sidrunikoortest ja kangest alkoholist on tõeline limpsimise jook. Eesti poelettidel pole selle napsi valik sugugi rikkalik, aga ka paljud Itaalia pered armastavad limoncello’t ise teha. 

Suvine ahjusalat lillkapsast

Suvine ahjusalat lillkapsast
Kui suve teine pool tervitab meid värskete kodumaiste köögiviljadega, on aeg tarbida neid vitamiinidest pakatavaid vilju igal kujul. Lillkapsas on üks tõeliselt maitserohke köögivili, mida on hea süüa lihtsalt keedetuna killukese võiga, toorelt dipikastmega…

Õhetav ja õhuline mündipesto

Õhetav ja õhuline mündipesto
Mündipesto on üks tore variatsioon tavapärasest, kus küüslaugu teravust ja rukola vürtsikust tasakaalustab mündi tugev värskus. Kokku saab kombinatsiooni, mis sobib täiustama nii suppe, grillitud liha-kala, pas…

Igihaljas sidrun

Igihaljas sidrun
Kui ruumis on piisavalt valgust, aga pole ülemäära palav ja kuiv, saab sidrunipuult saaki ka tubastes tingimustes. Urmas Laansoo annab head nõu. Tsitruseliste kulinaarseid väärtusi ei peegelda aga miski muu par…

Lühikesed poisid ja pikkpoisid

Lühikesed poisid ja pikkpoisid
Pikkpoiss on argitoit, millest igal perenaisel on oma salaversioonid. Lihtne, maitsev ja soodne on siinjuures märksõnadeks. Kui aga tekib tunne ja soov igapäevast traditsiooni veidi pidulikumaks muuta, ei pea…

12345678