Räim, mõnusalt kodune kala

Rahvuskala räim on eestlase toidulaual olnud sajandeid ja kõiksugu peenemad kalad ei ole suutnud seda aukohalt tõrjuda. Seda põhjusega – universaalset räime sobib panna nii supi kui ka salati sisse.
Lihtne - räim vürtsikas kastmes
Kastmes räimed sobivad söömiseks nii soojalt keedukartulitega kui ka külmalt leivakattena. Kastmesse võid lisada ka porgandit, peale puistata juustu jms.
Tervislik - räimesalat
 Põnevama paneeringu saamiseks maitsesta jahu näiteks karriga. Ära maitseainega liialda, muidu saab kala õrn maitse kannatada.
Eriline - räimesupp
Võimaluse korral valmista kalapuljong ise. Selleks võid kasutada erinevaid kalasorte.
Nõuanne: mida tervem kala, seda parem. Poest ostes hinda kala värskust selle järgi, kas räime silmad on klaarid või punased. Viimasel juhul ei ole tegemist värske kalaga. Kõikides retseptides saab räime asendada ka kiluga. 
Allikas: ajakiri Naised
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa