Sealiha – jätkuvalt peamine liha meie toidulaual

Terve sügise kestnud sealihakampaania on palju kirgi kütnud. No kuidas ikka saab kogu siga, ninast sabani, toidus ära kasutada ja nii et veel hea maitseb?
Pealinna parimad peakokad panid seljad kokku ja võtsid nõuks oma restoranides hõrke sealiharoogasid pakkuda.Kokkuvõtlikult kirjutas sellest ettevõtmisest Liina Karron Postimehes järgmist: krõmpsuvad kõrvad, suussulav seapõsk, seapearulaad, mahlane kõhutükk, fileed ja karbonaadid, koivad ja kintsud, kopsud-maksad-neerud-süda, kuni sabani välja – kõik see kannatab süüa ja kuidas veel!
Selleteemalisi pilte ja kommentaare uurides tundub uskumatu, mida kõike sealihast teha saab. Sealiha üllatab sõna otseses mõttes!
Täidetud sealiharullid
Mari lihapirukad suitsuseapõsega
Veera kodune lihasült
Vanaema keelesalat
Neeruhõrgutis 
Sealiha ploomikastmes
Sealiha-nuudliroog   
Põrsapats sealihast
Suitsutatud sea välisfilee tainas
Vürtsikas kastmes hautatud sealiha 
Sealiha-paprikapada 
Gaskoonlase unenägu 
Kreemine sealiha
Kartuli-lihasoust
Searaguu pipraga
Seamaksa-sibulapirukas
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa