Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tooraine

Küpsetatud kartul või kartuli-
küpsetis?

Tooraine

Küpsetatud kartul või kartuli-
küpsetis?

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Daisy Lappard
Eestlaste kartulikummardamine on jõudnud nii kaugele, et mugulad pole ammu enam lihtsalt keetmiseks ja praadimiseks, vaid pakuvad rõõmu ka küpsetajale.
Eelista küpsetistes pudrukartulit, sest selle sidusus on parem ja nö. kuivaine osakaal suurem, mis ei jäta küpsetis vesiseks.
Lihtne: kartuli-kohupiima-köömnepulgad
Tervislik: soolane kartuli-porrukook
Eriline: magus kartuli-pähklikook
Allikas: ajakiri Naised

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes