Toidu valmistamine mikrolaineahjus

Toidu valmistamine mikrolaineahjus
  • Kuumad joogid piimaga ei kee üle, kui sa valid suurema tassi ja täidad sellest ainult 3/ 4.
  • Suhkru- ja rasvarohke toit kuumenevad kiiremini kui veerohke toit.
  • Toiduvalmistamiseks vali ümmargused või ovaalsed kausid või vormid, siis soojeneb toit ühtlaselt.
  • Lihatooted jõuavad võtta ilusa värvi 15-20 minuti jooksul.
  • Pane paksemad tükid alati vormi või kausi serva ja õhemad tükid keskele.
  • Enne serveerimist lase toidul seista paar minutit (soojuse tasakaalustamiseks)
  • Tort jääb uunis küpsetades kahvatut värvi.Seda saab lihtsalt parandada, kaunistades tordipuuviljade, marjade või kreemiga.
  • Et pudrud ja kastmed soojeneksid ühtlaselt, tuleb vahepeal neid segada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa