Kui tainas ei kerki

Vedelik on olnud liiga külm või kuum. Esimesel juhul on pärmi tegevus pidurdunud, teisel juhul on ku…
  • Vedelik on olnud liiga külm või kuum. Esimesel juhul on pärmi tegevus pidurdunud, teisel juhul on kuumus pärmiseened surmanud
  • Pärm on olnud vana
  • Ruum on olnud liiga jahe
  • Taignas on ebapiisavalt vedelikku
Kui oled põhjuse üles leidnud, lisa untsuläinud tainale teovõimelist kuivpärmi koos suurema või väiksema koguse vedelikuga, sõtku tainas hoolikalt läbi ja kergita uuesti kinnikaetult soojas ja tuuletõmbuseta kohas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
evita peroni 29.aug 2010 16:25
Mina tegin hiinakapsa, värske kurgi, kirsstomati, t?illipipra ja keedumunaga. Hiinakapsa valge kõva osa viilutasin hästi peeneks, rohelise osa rebisin kätega tükkideks. Millegiga ei maitsestanud, sest unustasin ära. Aga juurde võiks alati lisada mingit maitserohelist (till, sibul, basiilik). Ja taldrikule tõstes tilgutasin natuke sojakastet peale, väga maitsev oli ;)
juhuslik 18.aug 2010 16:00
Kus on siis sibula koht?
Kätukas1 24.juuni 2008 16:46
Koolis tegin seda päris hea tuli mul välja .
markeliina 12.juuni 2007 13:46
Hiinakapsas on salatina ka veel sedasi väga hea- ananassitükid, tomat, värske ja marineeritud kurk, pirn, oheline sibul, mugulsibul, parika, apelsin ja see segatakse kuumade teravalt maitsestatud ja pruuniks praetud kanatükkidega ja siis riisiga. Riisikuhila sisse teha auk ja selle sisse kogu see kompott ja kastmeks sobib majoneesi küüslaugusalat.
lenni 10.mai 2007 09:50
Mina olen proovinud nõnda : hiina kapsas, valge redis, veidike värsket kurki ja kes soovib, võib lisada tükeldatud apelsini lõikusid, kuid ilma sibulata
anza87 24.aug 2006 15:12
Mina teen hiinakapsas, kurk, tomat, õli , sool, suhkur mulle maitseb
LORI 24.okt 2004 12:49
Kastmeks võib teha ka hallitusjuustu kastet:hapukoor,majo-
nees,veidi sidrunipipart ja hallitusjuust.
1