Uudiskiri
Vanemad
Pehme koorekaramell ja sellest valminud maiustused
Mis on pehme koorekaramell, mis kannab inglise keeles nime fudge (hääld. fadzh)? Suur kulinaarialeksikon toob märksõna fudge all järgmise teksti: väga pehme karamell(kompvek), mis suus kiiresti sulab
(01.11.2004)
Marineeritud üllatused - arbuusikoored, tikrid jm
Salat peab olema karge ja krõmps, nii arvavad kindlasti paljud. Siit leiategi paprikasalati, mis just teile meeldival kujul purki läheb. Kindlalt säilib see hoidis siiski vaid külmkapitemperatuuril…
(01.11.2004)
Salvräti voltimine: vihmavari
Väga dekoratiivne ja samas väga lihtne voltida. Võib kasutada nii riidest kui ka pabersalvrätikuid. Salvrätiku suurus vastavalt vajadusele.
(01.11.2004)
Maitselisandid
Maitselisandid on küll väikesed, kuid väga tähtsal kohal meie toidulaual. Mõned neist ergutavad maitsmismeelt, mõned soodustavad seedimist, mõned neutraliseerivad rasvasust jne. Alljärgnevalt toome välja sobivad maitselisandid mitmesuguste…
(01.11.2004)
Kuidas kasutada liha
Üldised juhised, milliseid toite saab valmistada erinevate loomade lihast.
(01.11.2004)
Liha
Kuidas liha valida, puhastada, kuidas kasutada, keeduajad jpm.
(01.11.2004)