Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Vanemad
Aedviljatoidud
Soovitusi aedviljatoitude valmistamiseks
(01.11.2004)
Pehme koorekaramell ja sellest valminud maiustused
Mis on pehme koorekaramell, mis kannab inglise keeles nime fudge (hääld. fadzh)? Suur kulinaarialeksikon toob märksõna fudge all järgmise teksti: väga pehme karamell(kompvek), mis suus kiiresti sulab
(01.11.2004)
Salatid
Salatite tähtsus ja valmistamine
(01.11.2004)
Puuviljad ja frittimine
Ülevaade puuviljade kasutamisest toitude valmistamisel.
(01.11.2004)
Külmutamine
Mida ja kuidas külmutada, säilimisajad
(01.11.2004)
Ulukiliha toitudes
Ulukiliha toitudes.
(01.11.2004)
Marja- ja puuviljakompotid
Erinevad variandid kompottide tegemiseks
(01.11.2004)
Sukaad
Sukaad on tsitrusviljade koortest suhkruga küllastamise teel valmistatud maiustus, mida on tuntud juba aastasadu. Tänapäeval on sukaad mitmel põhjusel muutunud maiustusest magusroogade ja küpsiste üheks komponendiks ja kaunistuseks, kuid le…
(01.11.2004)
Sojatooted
Pikka aega oldi läänemaailma rikastes tööstusriikides, eriti USA-s arvamusel, et soja kõlbab vaid loomasöödaks ja tööstustooraineks. Muidugi oli soja proteiiniallikana sealgi tuntud, kuid seda hädavajalikku toitainet eelistati saada maitsva…
(01.11.2004)
Hubane kodu
Hubane kodu Toa või köögi sisustuse muutmisel kogu ajakirjadest ja muudest väljaannetest mõtteid, v…
(01.11.2004)
Tainas ja tainatooted
Nippe ja näpunäiteid erinevate tainaste valmistamiseks.
(01.11.2004)
Marja- ja puuviljakompotid
Erinevad variandid kompottide tegemiseks.
(01.11.2004)
Juustud
Juustu tähtsus toiduvalmistamisel on väga suur. Koos juustuvalikuga on laienenud ka nende kasutamine. Juustu kasutatakse pitsades ja makaronitoitudes ning juustust tehakse ka salateid ja suppe. Juustud jagatakse laagerdunud juustudeks, laag…
(01.11.2004)
Söödavad lilled
Juba sajandeid on teatud, et mitmetel kaunitel, veetleva lõhnaga lilledel on ka meeldiv maitse. Tänapäeval pruugitakse lilli kõige sagedamini piduroogade ja -jookide kaunistamiseks ning maitsestamiseks. Mõned kõlbavad koos lehtedega ka sala…
(01.11.2004)
Toredaid torte kohupiimast
Mitmesuguseid maitsvaid torte kohupiimast.
(01.11.2004)
Kala ostmine ja töötlemine
Söögiks valmistamisel võib kalu liigitada mitmel erineval viisil.
(01.11.2004)
Külma ja magusat koduköögist - sorbett, šerbett, granita ja parfee
Jäätis oli, on ja jääb üheks armastutamaks magustoiduks.
(01.11.2004)
Hea pliit kutsub kokkama
Kas ehk mõtled sinagi, tänane keskealine, sügishämaruses kodu poole sammudes mõnikord igatsusega lapsepõlvekodu puuküttega pliidile, mis oli tõeline kodu süda? Kutsuvat soojust õhkuva pliidi kuumal raual lubati lastel küpsetada kartuliketta…
(01.11.2004)
1
2
3
…
22
23
24
25
26
27