Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tordid emale

Tordid emale
Üks omatehtud tort on kui muusikapala kaunis lõppakord, mis ehib igat peolauda – olgu see siis valmistatud emadepäeva, kooli-lasteaia lõpupeo, sünnipäeva või sõprade küllatuleku puhul. Siin kuus torti erinevatele maitsetele.


(25.04.2016)

Supervili avokaado

Supervili avokaado
Avokaadot nimetatakse rahvasuus looduslikuks võiks, kuna see sisaldab kasulikke kergesti omastatavaid monoküllastumata rasvhappeid. Tänu E-vitamiini rohkusele paneb avokaado juuksed särama ja noorendab nahka.


(11.04.2016)

Selle kuu staar…

Selle kuu staar…
... on muna ja sugugi mitte ainult pühadelauas koksimiseks. Munad sisaldavad rohkesti täisväärtuslikke valke, lipiide, vitamiine ja mineraalaineid. Ning vähetähtis pole seegi, et munatoidud on ääretult maitsvad!


(21.03.2016)

Road Türgi köögist

Road Türgi köögist
Türgi köök on rikkalik ja tervislik, pakkudes hõrgutavaid roogi, mis on vürtside ja maitserohelisega suupäraseks timmitud. Kergete köögiviljaroogadega saab praegusel paastuajal toidulauda rikastada ning lasta organismil puhata ja puhastuda.


(14.03.2016)

Teeme ise kimchi'd

Teeme ise kimchi'd
Kimchi on Korea köögi kõige tuntum roog – hapendatud salat, mida valmistatakse väga erinevatest köögiviljadest, kõige sagedamini aga hiina kapsast. Kohe söömiseks lisa salatile veidi riisi- või muud äädikat.


(29.02.2016)

Pimeda aja punased marjad

Pimeda aja punased marjad
Aasta kõige külmemal ajal on toitki paraku rammusam. Ent rasvased praed ja külluslikud küpsetised on kõhule kergemad, kui nende vahele pista jõhvika haput ja virgutavat punast. Vitamiinid pealekauba!


(15.02.2016)

Teeme ise crème fraîche’i

Teeme ise crème fraîche’i
Crème fraîche’i silmab välismaa toiduretseptides üsna sageli. Ja ikka jälle tekib küsimus: mis see siis õieti on?


(08.02.2016)

VAATA VIDEOT: Täidetud haug Mehikoorma moodi

VAATA VIDEOT: Täidetud haug Mehikoorma moodi
Oluline on astuda rutiinist välja ja näha ning luua ka ise ime enda ümber. Maria Aleksandrovna asus tutvuma piiriäärsete maitsetega ja viib meid Peipsi äärde vaatama, kuidas valmib Mehikoormas traditsiooniline haug.


(27.01.2016)

Väärt toit: Eesti oma talukartul

Väärt toit: Eesti oma talukartul
Kui rahakott pärast pikki pühi hõre, maitseb omamaine kartul ka väga hea. Eriti kui seda väheke põnevamal moel valmistada. Väike kotlet või pikkpoiss kõrvale ja maitsev kõhutäis on garanteeritud!


(18.01.2016)

Kuidas teha jänest?

Kuidas teha jänest?
Teeme toite jänesest. On ju see liha meil alakasutatud, olgu põhjuseks siis keeruline kättesaadavus või teadmatus, mida jäneselihaga peale hakata. Kui kätte satub terve jänes, siis jätkub toitu kohe mitme roa jagu. Kõikides retseptides saad…


(04.01.2016)

Pühadekapsas võtab uusi vorme

Pühadekapsas võtab uusi vorme
Hapukapsast võib teha mitmel moel, ja nagu paljude teiste jõuluaja toitudega, on ka hapukapsa valmistamiseks igal perel sageli omad nipid. Vürtsitamaks valikut veelgi, lisasime meie hapukapsale sel korral tavapärasest põnevamaid maitsed. 


(21.12.2015)

Kõrvits kui dessertvili

Kõrvits kui dessertvili
Kõrvits on nii suur köögivili, et kord lahti lõigatuna jagub seda söögiks kohe mitu päeva. Õnneks sobib mõnusa magusa mekiga kõrvits ühtmoodi hästi nii soolasteks roogadeks kui ka dessertideks. Nii pakume meiegi sel korral klassikalise supi…


(07.12.2015)

123456242526