Kaunviljad - taimsed valguallikad

Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kaunviljaroad on mu viimase aja lemmikud! Kaunviljad – oad, läätsed, kikerherned – on rahakotisõbralikud, peaaegu olematu rasvasisaldusega suurepärased valgu- ja kiudaineallikad. Paremate maitsete esiletoomiseks lisan kaunviljaroogadele valmistusaja lõpus suure toiteväärtusega oliivi- või kanepiseemneõli.
Hoia alati pakike punaseid läätsesid kodus, nende keetmine võtab aega vaid 10 minutit ja neid pole vaja enne leotada. Läätsed sobivad hästi supi sisse, pajaroogadesse ja hakklihakastme kõrvale.

Tummine läätsesupp

Peedi-läätsesalat kitsejuustuga

Läätsepikkpoiss päikesekuivatatud tomatitega

Peedi-oakotletid

Pehmed tšilli-šokolaadikoogid

Iiri soodaleib punaste läätsedega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa