Šarloti valmistamine

Autor: Merilin
Detailne samm-sammult õpetus, kuidas rullbiskviidist sharlotti valmistada
Täidis šarlotile (Sharloti kodusest ülesandest pärit retsept):
  • 250 g ricotta juustu või
  • maitsestamata kodujuustu
  • 1.5 dl suhkrut
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 600 g maasikaid
  • 1 dl 35%-list rõõska koort
  • 6 tl pulbrilist želatiini
  • 5 sl vett
  • 1 sl sidruni mahla
Vooderda 1,5-liitrine siledaservaline kauss toidukilega.
Lõika rullbiskviit 1cm paksusteks viiludeks ja vooderda nendega umbes 1,5 liitrine kauss.
Pane zhelatiin sidrunimahla ja vee segusse paisuma, seejärel sulata veevannis.
Peenesta maasikad koos suhkru ja rõõsa koorega blenderis või köögikombainis.
Suru kodujuust läbi nailonsõela, mikserda kokku maasikapüreega. Viimasena sega peene nirena juurde veidi jahtunud želatiin.
Kalla segu rullbiskviidiviiludega vooderdatud vormi, tõsta toidukileotsad õrnalt peale ja pane jahedasse.
Kata kergelt tardunud täidise pind ülejäänud rullbiskviidiviiludega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa