Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Kargete päevade kummarduseks
Väljas on juba peaaegu talv. Mõnus on alustada hommikut kerge porgandismuutiga ja lõpetada päeva värske bulguri-fetasalatiga. Ära unusta ka toorkooki proovida!
Nädalamenüü 27. - 3. detsember
Kodumaise toidu ja retseptide eelistamine on meile väga omane, seda enam, et Eesti toit on väga maitsev. Siiski tasub aeg-ajalt proovida ka teiste rahvaste köökidest pärit roogasid. Alati ei peitu võõrapärase nime taga uued ja võõrad maitsed, vaid tuttavatel…
Toidutare.ee veebilehel võib esineda häireid!
Seoses Toidutare uuenemisega, võib lehe töös esineda häireid. Vabandame ebamugavuste pärast ja kohtume peagi juba uuenenud veebilehel.
Nädalamenüü 20. - 26. november
Jõuludeni pole enam palju aega jäänud ning paljudel toidulaul on jõulutoiduna tuntud hapukapsas juba oma koha leidnud. Sageli küll rasvas hautatult. Samas võiks pakkuda hapukapsast ka erinevate toitude koostise…
Uued küpsetussegud speltaga
Speltajahust küpsetussegud on mugav ja samal ajal tervislik valik, kui armastad ise süüa teha ja küpsetada. Valmissegud pakuvad ühest küljest elu lihtsamaks muutvaid valikuid, teisalt ei pea sa küpsetiste maits…
Ohoo! Päris head sibularoad
Sibul – nii armastatud kui vihatud – on asendamatu köögivili meie köögis ja vaat et kõige sagedasem osaline toidulaual. Enamasti kui maitseandja või lisand, kuid väga hästi sobib ta ka põhikomponendiks. Kuumtöö…
Vanemad
Kõle sügis kollitab? Tee ja naudi parem toekaid salateid
Ilmade jahenedes ja päevade pimenedes taanduvad värsked suvesalatid toekate sügiseste kausitäite ees. Nüüd pakuvad salatites rõõmu mitmesugused kapsad, juurviljad, tumedad lehtköögiviljad (näiteks spi…
(13.11.2017)
Kuidas teha? Sügiseselt seenekujulised küpsised
Need meeprääniku maitsega küpsised on vahva sügisene kingitus, mida on tore ka koos lastega meisterdada. Selle retsepti järgi saad umbes 25 seenekujulist küpsist.
(13.11.2017)
Nädalamenüü 13. - 19. november
Ingverit kasutatakse toidulaual järjest enam. Ingveri hõrk maitse muudab ta meeldivaks lisandiks paljudele toitudele, alates salatitest ja lõpetades magustoitudega. Lisaks usutakse ingveris olevat palju omadusi, mis tugevdavad meie igapäev…
(13.11.2017)
Kuidas süüa täisväärtuslikumat toitu? Teraviljad ja seemned sisaldavad ohtralt mineraalaineid ja vitamiine
Teraviljad ja seemned on tervisliku toituja asendamatud sõbrad, sest nendest ammutame energiat ja vajalikke toitaineid. Lisaks pakuvad tänuväärsed terakesed roh…
(06.11.2017)
Liha potti ja pannile!
Kui akna taga vilistab tuul, on mõnus panna liha malmpajaga ahju küpsema. Pakun sulle nii poole tunniga valmivaid liharoogi argiõhtuks kui ka mitu tundi ahjus podisevaid toite nädalavahetuseks.
(06.11.2017)
Nädalamenüü 6. - 12. november
Lehtkapsas on väga tänuväärne köögivili ajal, mil teised salatitaimed juba ammu söödud. Värskeid rohelisi kapsalehti saab peenralt võtta ka hilissügisel. Lehtkapsas talub külma kuni -20 kraadi ning pärast külmanäpistust muutub taim isegi ma…
(06.11.2017)
PÕNEV! Toidufestival “Silm Suhu!” kutsub külla
Sel nädalal saab Ida-Virumaal alguse iga-aastane toidufestival “Silm Suhu!”. Kahe nädala jooksul pakuvad Ida-Viru restoranid oma külastajatele erimenüüd toitudest, mille peamiseks osiseks on silmud. Olgu siinkohal öeldud, et silmud on maail…
(01.11.2017)
Algas Tallinna Restoranide Nädal 2017. Vaata, millised restoranid selles osalevad
Kaheksas Tallinna Restoranide Nädal on täies hoos. Suur söömisnädal kestab 1. kuni 7. novembrini.
(01.11.2017)
November
Külm hiilib vaikselt lähemale ja soojas köögis oldud aeg muutub päeva parimaks osaks.
(30.10.2017)
Nädalamenüü 30. - 5.november
Kõrvitsatoidud on eestlaste seas läbi aegade populaarsed olnud ja muutuvad aasta-aastalt veelgi populaarsemaks, sest madala kalorsuse, maheda maitse ja mahlase konsistentsi tõttu on kõrvits ideaalne koostisosa nii salatites, suppides kui ka…
(30.10.2017)
Mis aitaks tõsta sinu igapäevast energiat?
Banaan muidugi! See aitab hoida veresuhkrutaset ja on hea vahepala suuremate söögikordade vahel.
(30.10.2017)
Kõrvits meeldib alati
“Meie kodus on keeruline süüa teha,” tõdeb “Maahommiku” saatejuht Laura Kõrvits (36), kuhjates tööpinnale Rautsi talu valgeid, kollaseid ja mustjaspunaseid juurvilju.
(30.10.2017)
1
2
3
4
5
6
…
105
106
107