Ahjusoojad koduleivad – valmis olla, start!

Leiburi leivateokonkursile laekus üle 60 koduleivaretsepti ning traditsioonilise rukkileiva k…

Leiburi leivateokonkursile laekus üle 60 koduleivaretsepti ning traditsioonilise rukkileiva kõrval pakuti välja ka igasuguseid põnevaid lahendusi: magusasõpradele Tõmmu kommide, marmelaadi või apelsinisukaadiga leiba, lihaarmastajatele seapõsega leiba ning aiausku inimestele mustikate või ploomidega pätsi. Ülekaalukalt kõige rohkem saadeti seemneleivaretsepte. Finaal toimub juba 24. oktoobril restoranis Leib ning peagi on võimalik kõigil parimat koduleiba Leiburi valikust osta.

Finaali pääsesid:

* kanepiseemneleib, autoriks Agne Kallas Tallinnast,

* küüslaugu-koriandrileib, sibulaleib oliividega – mõlema autoriks Eha Karus Jõhvist,

* tomati-ürdileib – autoriks Nele Laanmaa Haapsalust,

* lihtne ürdileib – autoriks Karin Adelbert Türilt,

* Triinu rukkileib – autoriks Triin Kuus Põltsamaalt,

* tomati-sibulaleib – autoriks Natalia Bobina Tallinnast,

* meie pere kodune rukkileib – autoriks Maret Tobber Tartust.

Vaata võistlusele saadetud töid SIIT

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa