Hakkliha on kõige popim lihatooraine! Eestlased teevad ja söövad meelsasti nii pikkpoissi, hakklihakastet, ühepajatoite, frikadellisuppi kui hakklihatäidisega pannkooke. Mõnda neist võiks vaat et suisa rahvustoiduks nimetada. Aga ka nende lihtsate ja kõigile tuttavate roogadega saab fantaseerida ning neid huvitavamaks timmida. Uues raamatus "Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini" teevad seda kaks profikokka - Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu.
Raamat jagab mõtteid ja näpunäiteid hakkliha koduseks kasutamiseks nii traditsioonilisel viisil kui ka pisut uuenduslikumalt, tehes seda kõike autorite silmadega nähtuna ja nende kodustele harjumustele toetudes.
OSTA RAAMAT SIIT
Kanahakkliha kataifi-tainas
Grillitud naturaalne biifsteek
Koorene hapukapsahautis põdrahakklihaga
KOMMENTAARID