Selver avab peagi gurmeekaupluste uksed

Esimene Selver Gurmee nime kandev kauplus avatakse 11. septembril Tallinna Kaubamaja esimese …

Esimene Selver Gurmee nime kandev kauplus avatakse 11. septembril Tallinna Kaubamaja esimese korruse B-galeriis. Teine kauplus tuleb oktoobris samuti Tallinna kesklinna ning lisaks on käimas läbirääkimised Tartu ja Pärnu kaupluste osas. Selveris avatavate gurmeekaupluste eesmärgiks on pakkuda traditsioonilisest poevalikust eristuvat delikatesstoitu ning põnevaid veine. Gurmeepoodide sisekujunduse autoriks on Eda-Ines Etti.
„Eriliste toitude valmistamine ning põnevad kokanduskursused on kogunud populaarsust ning muutunud paljude inimeste hobiks või isegi elustiiliks,“ avab Selveri keti juht Andres Heinver uue poekontseptsiooni tausta. „Paraku pole turu väiksuse tõttu võimalik kõikides keti poodides haruldasi ja vähekasutatavaid toiduaineid pakkuda, aga nõudlus on siiski olemas. Meil on suurepäraseid kontakte ja kogemust, mida pole saanud klassikalises supermarketis kasutada. Täidame selle turuniši ning pakume põnevat ja kvaliteetset sortimenti.“
Gurmeekauplustes hakatakse müüma tavapärase supermarketi valikust eristuvaid tooteid, mida tarnitakse nii erinevatest maailmajagudest kui kohalikelt tootjatelt. Sortiment on pidevas muutumises ning sõltub klientide ootustest ning hetketrendidest. Gurmeekaupluse valikust leiab maitseaineid, suupisteid, kastmeid, mereande, sinke, juustu, oliive, õli, värskeid baguette, salateid, maiustusi, erinevaid jooke ja palju muud. Rikkalik veinivalik on kokku pandud professionaalide poolt.  
Poe sihtgrupiks on eelkõige inimesed, kes armastavad ise kokata, otsivad põnevaid uusi maitseid ja katsetavad erinevate rahvusköökidega ning hindavad selle kõrvale sobivat veini. Samas saab gurmeepoest tellida ka valmiskujul suupisteid nii väiksemaks koosviibimiseks kui suuremaks peoks.
„Tegu pole pelgalt kauplusega, vaid mitmekülgse teenustepaketiga. Tahame olla toidunautleja esimeseks valikuks ning asjatundjate kokkusaamiskohaks. Meie teenindajatelt saab küsida nõu ning  kaupa võib tellida ka koju. Kindlasti pakuvad kokandusest lugu pidavatele inimestele huvi ka koolitused ja degusteerimised, millega alustame juba sügisel,“ rääkis Andres Heinver gurmeepoe olemusest.
Gurmeekaupluste sisekujunduse autoriks on Eda-Ines Etti, kes on õppinud disaini New Yorkis ning kelle jaoks on tegu esimese sisekujunduslahendusega Eestis.
„Selver Gurmee poele sisedisaini lahenduse väljatöötamine on minu jaoks senini põnevaim disainialane väljakutse, võtsin pakkumise vastu suure entusiasmiga. Poe idee tundus mulle algusest peale inspireerivana - võimalus luua hubane keskkond imeheadele ja kvaliteetsetele toodetele ja maitsetele. Kogu protsess on olnud õpiteekond, läbi mille on mul olnud võimalus ennast väljendada, otsides seda õiget Selver Gurmee atmosfääri. Samuti on mulle väga tähtis ja rikastav olnud koostöö kõigi nende inimestega, kes on selle projektiga seotud,“ kirjeldas Eda-Ines Etti koostööd Selveriga gurmeepoe loomisel.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa