Prussakas toidus?

Eks me kõik käi aeg-ajalt väljas söömas. Enamasti on see päris tore, aga mõnikord jääb kuidagi okas kriipima.
Meie pere meeldejäävaim halb elamus on teeninduse vallast. Nimelt ootasime naisega restoranis magustoitu. Muu toidu olime ammu lõpetanud, lihtsalt istusime, jõime tasapisi veini ja ootasime. Ootasime ja ootasime. Vahepeal pärisin kelneri käest, kuidas meie magustoitudel läheb, sain alati vastuseks, et kohe peaks toodama. Kolm korda küsisin. Ei toodud muidugi.
Kui möödunud oli rohkem kui tund, murdusime lõpuks ja loobusime magustoidust. Mingit arusaadavat seletust või vabandust me ei saanudki, kelner lihtsalt kehitas õlgu ja tõi arve.
Restoran, kus see aset leidis, oli vanalinnas asuv tuntud ja paljukiidetud Prantsuse restoran Bonaparte. Ka parimad libastuvad.
Kas sinul on ka mõnikord olnud väljas süües tunne, et täna küll klient kuningas polnud? Kas polnud toit suurem asi, pidid teenindajat kaua ootama, hinnad olid põhjendamatult kõrged või tüssati rahaga?
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa