Wokid, hautised, pajaroad

Autor: Raili Mikk
Endiselt on aiad kõikvõimalikke juurikaid ja ürte täis. Veidi lihakraami juurde ja kõik tulele! Kas siis haudepotti või wok-pannile, olenevalt sellest kui kaua kõht veel nälga kannatab. Wokitoitudele annab peamise maitse kaste, hautistele aga pikk ja põhjalik podisemine ning maitsete segunemine.
Ka kooliaasta alguse puhul on selliste toitude vaaritamine igati põhjendatud. Lapsed, keda maal vanaema juures terve suvi poputatud ning hea ja parema söögiga kostitatud, ei pea hakkama koolist tulles kohe võileibu nosima. Selline toit säilib külmas kaua ja soojendades maitse ainult paraneb.
Kanakarri
Maroko kanapada
Kana-nuudliwok
Ahjuköögiviljad
Kana poolkoivad köögiviljaga
Vürtsine pajaroog
Pardipajaroog
Kapsapada peekoniga
Meie pere ühepajatoit
Lõhehautis
Risoto primavera
Suitsumekiga juurviljad
Mamma Ungari stiilis „sulp”
Peedi-sealihakaste
Magushapu sealiha
Hawaii Luau
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa