Nädalamenüü 4. - 10. veebruar

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Talve külmim aeg on käes, kuid kevad on kuskil hingepiiril. Pikime juba talviste roogade vahele kergeid ja  värskendavaid vahemerelisi toite, mis sooja- ja päikeseigatsust pisutki leevendavad.  Nädalõpul elavdab meeli igihea kodune hapukapsasupp ja magusaks valmistame kaeraküpsiste asemel hoopis ühe lihtsa ja magusa plaadikoogi.  Vajalikke vitamiine ammutame värskendavast puuviljasalatist. Ja peame meeles, et kevad pole enam mägede taga ning hommikud juba pika ajajupi võrra valgemad. 

E: Kiirelt valmiv: Spagetid lõhe ja sidrunikastmega 
T: Peenike-peenike: Teistmoodi hakklihakaste
K: Kuumalt lauale: Ahjuköögiviljad feta-juustuga 
N: Hea ja kerge: Tomatisupp nuudlitega
R: Ei tüdine iial: Veiseliha köögiviljadega  

L: Hommik
Aja suu vesistama: Kilupirukad 
Õhtu
Kaua tehtud pehmekene: Kartulipuder sibula ja seentega 
Magustoiduks: Kaeraruudud valge šokolaadi glasuuriga

P: Hommik
Oo, Itaalia! Fritattapidu ehk omlett Itaalia moodi 

Õhtu
Kuum ja kosutav: Kuldne hapukapsasupp
Magustoiduks:  Marineeritud puuviljasalat

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa