Nädalamenüü 18. - 24. veebruar

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Nädalalõpul tähistame vabariigi sünnipäeva. Et pidulik meeleolu on juba ammu südames, on selle nädala toidud valitud ehedad ja eestimaised. Eesti toit on viimase aja jooksul palju muutunud, põnevamaks ja mitmekesisemaks vormunud. Kuid põhiolemus - lihtne ja puhas maitse - on jäänud samaks. Maksakaste, kruubipuder ja kapsarullid kõlavad kõik tavaliselt, serveeriks neid seekord siis väikese nüansiga. Munapuder, klimbisupp ja ühepajatoit jäägu aga turvaliselt endise teatud-tuntud mekiga. Magusa laual hellitavad maitsemeeli rukkileivast valminud magusroad.    
E: Moodsamaks tuunitud: Kopra talu mulgi salat  
T: Koduselt mõnus: Koorene maksakaste sinepiseemnetega
K: Lapsepõlve järele igatsedes: Kiire klimbisupp 
N: Kreemises ümbruses: Kalkuni-köögiviljahautis toorjuustuga
R: Teisel moel: Kapsarullid suitsujuustuga

L: Hommik
Vanaema lemmik: Munapuder suitsuliha ja sibulaga

Õhtu
Ehe talutoit: Osso buco köögiviljadega 
Magustoiduks tõmbenumber: Leiva-õunakook 

P: Hommik
Suutäis soolast: Võileivaamps kilukreemiga 

Õhtu
Traditsioonide rüpes, koos kartulisalatiga: Hapu ehk marineeritud liha
Magustoiduks: Kihiline kohupiima-leiva magustoit 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa