Nädalamenüü 25. - 3. märts

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Sel nädalal oleme ühe jalaga veel talves ja teisega juba kevades. Igati paslik on hakata talvist rammusat  menüüd kergema vastu vahetama. Sel nädalal pakume ühe mõnusa kuuma köögiviljasupi, mis tilkuva nina või käheda kurgu vastu kähku aitab. Kiiresti söömisvalmis saavad panniroog ja salat. Proovi ka kerget ja maitsekat  tursarooga ning põnevalt valmistatud veiseliha. Magusalauale küpsetame kirsimarmelaadiga juustukoogi ja veidi napsitanud brüleekreemi.
E: Kähku kõhtu: Kiire panniroog

T: Soojendav taldrikutäis: Paprika-tomatipüreesupp kuskussiga 

K: Paras paar: Pulmakook 

N: Universaalne: Fetasalat, mitte päris klassikaline 

R: Tuunitud maitsega: Pilaff peekoni ja kapsaga

L: Hommik
Vitamiini, rohkem vitamiini: Eksootiline jogurtijook 

Õhtu
Läbi maitsete kaskaadi: Veiseliha luk lac  
Magustoiduks: Kirsimarmelaadiga juustukook

P: Hommik
Teeb tahedaks: Kiluvõileivad kadunud munadega

Õhtu
Lihtsalt hea elamus: Tursafilee tüümiani, kirsstomatite ja suitsupeekoniga  
Magustoiduks: Brüleekreem, väikese vungiga 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa