Nädalamenüü 4. - 10. märts

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Räästad juba vaikselt tilguvad ja kõik märgid näitavad, et kevad on talve välja vahetamas. Meiegi menüüs teevevad üha enam enesele ruumi kevadiselt kergemad road. Kana ja kala, pasta ja tatar. Lihapoolisest pakume õrna vasikaliha, mida tasub turult otsida. Hommikulaua katame ahjusooja ja suussulava hatšapuri´ga ja pontsakate sõrnikutega.  Nädala jooksul ei saa ma üle ega ümber ka tavaliselt, aga nii harjumuspäraselt heast kohupiimakoogist. Veel valmistame saiavormilaadse desserdi, aga hoopis croissant´idest. 
E: Lihtne ja kerge: Odrakruubiborš  

T: Krõbemahlane: Viini lõiked (šnitsel)  

K: Valmib loetud minutitega: Suitsukana-tatrasalat 

N: Ikoonroog: Munakastmega ahjukoha  

R: Kaks ühes: Kreekapärane pastapada

L: Hommik
Ahjusoe hõrgutis: Hatšapuri brõnsaga 

Õhtu
Vana aja stiilis: Hapukoorega üleküpsetatud lihapallid
Magustoiduks: Mandlikattega ananassi-kohupiimakook  
P: Hommik
Kuumana pannilt: Sõrnikud seentega 

Õhtu
Kuum suutäis: Peaaegu harira 
Magustoiduks: Karamelline sarvesaiadessert  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa