Nädalamenüü 11. -17. märts

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Aeg talve ja kevade vahel  toob kaasa muutlikud ilmad - päike paitab hetketi väga soojalt, siis tuleb veel lörtsi või lausa tuisku ja krõbedaid miinsukraade. Et suurtest ilmavariatsioonidest rõõmu tunda, tuleb sellega kaasa minna. Nii tahakski vahel juba midagi kerget ja värsket, mida veel õieti pole, kuid vahel ka korralikku praadi. Nüüd on oluline süüa mitmekesist ja täisväärtuslikku toitu. Sel nädala praeme kala, kana ja maksa. Ohtralt jagub köögi- ja puuvilju, et ammutatud saaks kõik vajalik. 
E: Õige hõrk: Suitsukana-sinihallitusjuustukastmes tagliatelle  

T: Maheda maitsega: Kõrvitsa-suitsujuustusupp 

K: Pealt krõbe, sees õrn: Sinepiga maitsestatud praetud lest

N: Palju vitamiinide: Kana ja spinati panniroog 

R: Ei jõua ära oodata: Hakklihatäidisega pannkoogid  

L: Hommik
Otsi kama välja: Kamapuder mahlaga  

Õhtu
Väikese nõksuga: Praetud maks sibula ja palsamiäädikaga
Magustoiduks: Sidruni-apelsinikook hapukoorega   

P: Hommik
Pühapäev on tore päev: Muna rabedas tainakoores 

Õhtu
Palju maitseid: Toitev brokoli-paprikapirukas
Magustoiduks: Vahukoor küpsistega   
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa