Nädalamenüü 25. -31. märts

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Kalendrikevad on juba käes ja küllap ka ilmataat lõpuks sellest aru saab. Kuna lihavõttepühad soosivad koorest ja munadest rikkaid roogi, alustame nädalat kergete toitudega. Kuigi ega selleks peagi end ära rääkima või põhjust otsima, et köögivilju, kala või mereande menüüsse lisada. Need on alati värskelt head. Lisame nädala edenedes aga  vunki juurde ja lõpetame nädala pühadele kohase lambaroaga. Magusaks sobib munadepüha ajal ikka kohupiim ja kodujuust. Pasha on seekord kergelt valmiv ja üsna lahja. Ilusaid kevadpühi!
E: Maitseb koduselt: Praetud kala kodujuustu-tartarkastmega 

T: Päikeseratas: Kuldne porgandi-paprikasupp

K: Hellalt hautatud: Krevetirisoto 

N: Taimne käik: Baklažaani-panniroog 

R: Suure isu puhuks: Kanapada ubade ja tomatitega 

L: Hommik
Käepärasest kraamist: Pannileib 

Õhtu
Pere koos: Majoneesiga üleküpsetatud liha 
Magustoiduks: Brita kodujuustukook

P: Hommik
Munasöömise aeg: Peedisalat keedumuna ja parmesaniga 

Õhtu
Külluse hõng: Õllega marineeritud marokopärane lambasteik 
Magustoiduks: Apelsinipasha 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa