Uued šašlõkid särisema!

Autor: Toidutare
Nii kui päike muutub heledamaks ning talvitujad linnud asuvad külma trotsides agaralt pesi punuma, on kohal ka esimesed grillijad. Poeriiulitele on Atria Eesti uudistoodete jaoks serveerinud juba õige mitu kohta. Selle suve favoriidina näeb grillimise esiäss Enn Tobreluts Värska šaslõkki.
„Mineraalveest marinaad lisab lihale looduslikku mahedat soolakust ning on liha pehmendava toimega," räägib Tobreluts ja nimetab looduslikku soolvett uue aja marinaadiks. Sarnane toime on lihale keefiril Keefiri-kamašašlõkis ja hapukoorel Hapukoore šašlõkis.
Atria Eesti ASi müügidirektori Meelis Laande sõnul tuleb Maks & Moorits suvele vastu üldse kokku tervelt üheksa uue grilltootega.
„Suvetoodete väljatöötamisel oleme näinud palju vaeva, et need eristuksid, oleksid uuenduslikud, kvaliteetsed ning maitsvad. Lisaks uutele toodetele on valikusse jäetud ka traditsioonilised maitsed ja marinaadid, mis on olnud tarbijate lemmikuteks aastaid. Poelettidele on jõudmas Maks & Mooritsa Armeenia šašlõkk, Magushapu grillfilee, Kauboi grillribid, Vahemere grill-liha, Armeenia grill-liha ning Seemnetoorvorstike. Kõik uued šašlõkid on 100% seakaelakarbonaadist ehk parimast šašlõki toorainest, mis võimalik. Maitsestamisel oleme kasutanud ainult meie enda poolt koostatud maitseainesegusid."

HEA TEADA:
* Lase liha toatemperatuuril pool tundi seista siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini
* Määri vardad enne grillimist toiduõliga, et küpse liha tuleks paremini varraste küljest lahti
* Söed on grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal u 3-4 sekundit
* Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit. 
* Suuri lihatükke maitsesta ka grillimise ajal.
* Vähese äädikaga šašlõkid jäävad pehmemad kui kanges äädikamarinaadis laagerdunund šašlõkid. 
* Väikesetükilisi lihasid küpseta grillil suhteliselt kuumal sütel ja lühikest aega. Suuretükilised lihad vajad seevastu madalamat kuumust ja pikka aega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa