Vahupidu ahjus

Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui magusaisu ei anna järele, on olemas kaks võimalust - pista pintslisse karp halvaad või teha beseed. 
Kreemiga beseekook
Beseeküpsis šokolaadis 
Pavlova tort külvaarikatega 


SOOVITUSED BESEE VALMISTAMISEKS:
• Besee valmistamise kuldreegel ütleb, et ühe munavalge kohta arvesta kaks osa suhkrut. Keskmiselt kaalub üks munavalge 30 grammi.
• Munavalged vahusta külmas nõus.
• Eelista tavalise suhkru asemel peen- või tuhksuhkrut, see sulandub munavalgega – tavaline teraline suhkur hakkab ahjus omaette küpsema, tekitades “suhkrupisaraid”.
• Valmistamiseks varu aega – kõrgem kuumus tapab besee, tulemuse saamiseks kulub mitu tundi madalal kuumusel küpsetamist.
• Kasuta tavalist ahjurežiimi, mitte pöördõhku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa