Uus raamat - Värvilised salatid

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Angelica Udeküll
„Igal kokal on oma lemmiktoidud, mis inspireerivad rohkem ja mille õnnestumise protsent on peaaegu alati maksimumilähedane,” ütleb Laulasmaa Spa peakokk Angelica Uudeküll.
Sellesse raamatusse ongi Angelica kogunud oma lemmiksalatid, mille maitsekombinatsioonid on talle meeltmööda või kutsunud esile vaimustuse komponentide ootamatust kooskõlast. Kuusevõrsetega marineeritud pardifilee ja kadakamarjadega marineeritud lõhe salatikomponendina, soe kukeseenesalat, vürtsikas maisisalat, porgandi-mangosalat, kaalika-ananassisalat on kooslused, mis räägivad ise enda eest. Lisaks valmivad kõik mahlased, vitamiinidest pungil ja maitseelamusi pakkuvad salatid kiirelt, ilma tundide pikkuse ettevalmistustööta.
Retseptidele lisaks leiab raamatust ülevaate erinevatest salatitaimedest, valiku kergelt kokkusegatavatest kastmetest ja Angelica praktikas järeleproovitud salativalmistamise nippidest.

VAATA RETSEPTE:
Arbuusi-krevetisalat 
Pidulik silmusalat 
Kõrvitsa-ebaküdooniasalat 

TELLI RAAMAT SIIT 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa