Nädalamenüü 29. - 4. mai

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Kevad on südames juba pikka aega, aga looduses vaid loetud päevad. Roheluse tärkamine on sel aastal hilisemaks jäänud. Ehk on see soojade ilmadega siiski peagi käes. Olgu siis selle nädala menüü siiski juba kevadine ja roheline. Seda enam, et koduste maasikate aega annab veel oodata, aga Hispaania maasikad on vallutanud nii kaupluste kui turuletid. Ja need on üllatavalt magusad. Kel oli meeles rabarberinupud kohe peale lumeminekut katteriidega katta, sel on ka noored rabarberivarred juba väljas, et end esimese kevadise tärkajaga hellitada. 
E: Kerge ja hea: Kevadine pastasalat roheliste köögiviljadega

T: Mõnus vaheldus: Kotletid ricotta ja suvikõrvitsaga

K: Maitervitus: Part ürtide ja kuusevõrsetega

N: Igat sorti maitseid: Särtsuv paprikasupp

R: Head asjad koos: Kerge suitsukanasalat

L: Hommik
Pisikupeletja: Tomati-tšillismuuti

Õhtu
Selle aasta esimene: Grillitud naturaalne hakkbiifsteek
Magustoiduks: Beseekattega maasikapai

P: Hommik
Tegusale: Kreemine munapuder

Õhtu
Ei jäta külmaks: Veise sisefilee sõgeda salatiga 
Magustoiduks: Rabe rabarberikook 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa