Nädalamenüü 6. - 12. mai

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
On olnud päikest ja sooja. Just seda on vaja, et esimesed raua- ja vitamiinirikkad rohelised on oma ninad välja pistaksid. Lisa neid kevadistesse roogadesse ohtralt. Samuti on kauaoodatud rabarber oma parimas värskuses imetluse keskpunktiks ja annab avalöögi peatselt saabuvale marjasuvele. Seni aga lisame rabarberile vahelduseks magusroogadesse lõunamaiseid maasikaid. Nüüd, mil päike põske paitab, on aeg ka esimesed grillikatsetused teha.
E: Kevadine riis: Risoto kõrvenõgeste ja sparglitega 

T: Õrnast tärkajast valmistatud: Oblikasupp

K: Maitseb peenelt: Panniahven spinati ja spargliga 

N: Rõkkav roheline: Karulaugu-hakklihapallid

R: Vahelduseks nii: Hõrk broileripada puuviljadega 

L: Hommik
Soojalt parim: Spinati-crostini 

Õhtu
Grillid huugama: Õhukesed grillpihvid
Magustoiduks: Rabarberi-maasikakook kaneeliga 

P: Hommik 
Lehekuu argine nädalalõpp: Spinati-kitsejuustuomlett

Õhtu 
Paljude lemmik: Sinihallitusjuustusalat
Magustoiduks: Rabarberi-martsipani keerud
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa