Nädalamenüü 13. - 19. mai

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Aina rohelisem ja lokkavam on ümbritsev loodus ja seda lühikest aega nüüd ka ära kasutame. Lisaks pakume kergeid roogi räimest ja kanast. Reedel tasub terava pilguga oma nädala jooksul tekkinud varud üle vaadata, neid saab selle päeva roas edukalt ära kasutada. Et rabarberivarred on end juba parajalt pikaks sirutanud, siis korraldame laual ka ühe tõeliselt rabarberimagusa nädalalõpu.
E: Ehedal kujul: Reinu tomatine räimepada  

T. Kevadrohelus potti: Karulaugu-püreesupp 

K: Argiõhtuks sobiv: Tomati-juustukattega kanafilee

N: Kogupereroog: Spagetid hakkliha-köögiviljakastmes

R: Pilk jäi pidama külmkapis: Pelmeenipitsa

L: Hommik
Hea kohvikõrvane: Ricotta-muffinid
  
Õhtu
Vürtsikaid elamusi: Kalkunišašlõkk 
Magustoiduks: Maasika-rabarberi kohupiimakook

P: Hommik
Pehmed, soojad ja mõnusad: Martsipani-moonirullid

Õhtu
Õhuliselt kerge: Fenkoli-peedisalat lõhega 
Magustoiduks: Rabarberirull 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa