Rabarberitoidud salatitest magusani

Autor: Ajakirjade Kirjastus
Esimene kevadine tärkaja rabarber annab võimaluse pärast pikka talve jälle mõnusalt hapukaid kooke, lahedat kisselli ja kohevat vahtu valmistada. See mõjub kui sõõm kauaoodatud värsket õhku. Ammuta ideid uuest Lia Virkuse ja Pille Endeni raamatust!
Rabarberi kasutusala on aga hoopis laiem kui pelgalt koogid või magustoidud. Sobita seda liha või kalaga, lisa salatisse või vürtsmoosi. Valmista brüleekreemi, Pavlova kooki või tiramisut. Raamatust leiab rikkalikult soovitusi pea igas koduaias vohava rabarberi kasutamiseks. Kui oled retseptisarjade huviline, siis tea, et tegu on „100 rooga” väikeseformaadilise sõsarsarja esimese raamatuga.

TELLI RAAMAT SOODSALT SIIT 



VAATA KA RETSEPTE:

Rabarberimarinaadis veiselihasalat 

Kevadine leivasupp rabarberiga

Röstitud rabarber kodujuustuga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa